Певицата Тейлър Суифт спечели третия си пореден приз за изпълнител

...
Певицата Тейлър Суифт спечели третия си пореден приз за изпълнител
Коментари Харесай

Тейлър Суифт стана изпълнител на годината - slava.bg

Певицата Тейлър Суифт завоюва третия си следващ приз за реализатор на годината на Американските музикални награди.

Чаровната русокоска обаче пропусна шоуто по уважителна причина - тя съобщи, че е заета да презаписва ранната си музика, откакто каталогът й беше продаден.

Във видео, излъчено по време на наградната церечония, поп звездата показа: "Причината да не съм тук довечера е, че презаписвам остарялата си музика в същото студио, където в началото я записах. Невероятно е. Нямам самообладание да я чуете ".
Миналата година мениджърът Скутър Браун, който работи със звезди като Джъстин Бийбър и Ариана Гранде, оповести, че компанията му "Итака Холдингс " е придобила лейбъла "Биг Машин Лейбъл Груп ", с който Тейлър Суифт издаде първите си шест албума. По-рано през месеца стана ясно, че Браун е продал правата за истинските записи на Суифт на капиталов фонд.

Певицата оповести продажбата в обществените медии и съобщи, че няма да работи с новите купувачи, защото Скутър Браун остава зает с тях. Вместо това Суифт реши да се завърне в звукозаписното студио.

За премията за реализатор на годината Суифт надви над Джъстин Бийбър, Пост Малоун, Роди Рич и The Weeknd. Към нея певицата прибави оценките за желано музикално видео и желана поп/рок изпълнителка.

Освен Тейлър Суифт по три награди завоюваха Джъстин Бийбър, Дан + Шей и The Weeknd.

Водещата Тараджи П. Хенсън, която също се появи онлайн на мястото на церемонията, се пошегува, че в публиката участват водещи музикални звезди като Бионсе, Джей Зи и други. Оказа се обаче, че наличие "отбелязват " техни картонени отрязъци.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР