Певицата Тейлър Суифт е известна като кралицата на великденските яйца

...
Певицата Тейлър Суифт е известна като кралицата на великденските яйца
Коментари Харесай

6 звезди, които изпратиха скрити послания на света чрез тоалетите си

Певицата Тейлър Суифт е известна като кралицата на великденските яйца - тя обича да ги употребява в своите песни, музикални клипове и даже тоалети, а почитателите ѝ се забавляват да ги намират и дешифрират. Но има още много звезди, които нямат нищо срещу да изпращат секрети известия посредством облеклата си. Ето за кои приказваме.
Блейк Лайвли

През 2018 година на Met Gala, актрисата трябваше да пристигна сама без брачна половинка и децата си. Тя обаче намерила метод да ги вземе със себе си. Освен зашеметяващата рокля, която носеше, Блейк бе заложила на клъч с първите букви на всеки член на фамилията.

Натали Портман

На 92-та гала по връчване на премиите Оскар актрисата се появи облечена в черно-златна рокля и мантия, в която имаше прикрито обръщение. Наметалото включваше имената на всички дами режисьори, изключени от категорията „ Най-добър режисьор “ за тази година. Актрисата изясни: „ Исках да призная дамите, които не бяха приети за невероятната си работа по моя тънък метод “.


Селена Гомез

През 2018 година на събитието Met Gala Селена Гомес носи дребна чанта, направена по поръчка и съдържаща надписи. Това не беше първият път, когато звездата употребява аления килим, с цел да изпрати скрито известие. На чантата ѝ написа „ Обичайте първо себе си “.


Тифани Хадиш

На церемонията по връчването на премиите Оскар през 2018 актрисата Тифани Хадиш се появи облечена в сатенена рокля със златна бродерия. Имаше прикрит смисъл зад тази визия. Тя уважи паметта на починалия си татко, който е от Еритрея в Източна Африка.


Аманда Сейфрид

На премиерата на Twin Peaks Аманда се появи в тясна черна рокля, на която пишеше: EQUALITY. Смята се, че Сейфрид е желал да притегли вниманието към разликата в заплащането на актьорите и актрисите.


Ема Уотсън

Много малко хора знаят, че превъзходната черно-бяла рокля на Ема Уотсън, която носеше на събитието Met Gala през 2016 година, е направена от отпадък. Целият тоалет е направен от рециклирани пластмасови бутилки за вода.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР