Певицата Тейлър Суифт бе определена от Форбс за най-високоплатената знаменитост

...
Певицата Тейлър Суифт бе определена от Форбс за най-високоплатената знаменитост
Коментари Харесай

Тейлър Суифт задмина клана Кардашиян като най-високоплатената знаменитост

Певицата Тейлър Суифт бе избрана от " Форбс " за най-високоплатената звезда за 2019 година, задминавайки с дребна разлика двама от представителите на клана Кардашиян - риалити звездата с сполучлив бизнес с козметика Кайли Дженър и рапъра Кание Уест, писа " Ройтерс ".

Годишната ранглиста на изданието със стоте топ печеливши звезди включва футболните звезди Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Неймар в челната десетка.

Сред тях се подреждат още английският артист Ед Шийрън и софт рок групата от 70-те " Ийгълс " (The Eagles), които през 2018 година направиха ново международно турне.

Американският рапър, продуцент и дизайнер Кание Уест се завърна в листата след четиригодишно неявяване. Според изчисленията на " Форбс " облагите му, преди да бъдат обложени с налози, възлизат на 150 млн. $, идващи най-вече от неговата известна линия маратонки Yeezy. С това той се подрежда на третото място. Половинката му Ким Кардашиян е на 26-а позиция.

Малко след своето сполучливо турне и албум от 2018 на име Reputation Тейлър Суифт заема първото място с облаги от 185 млн. долара; 29-годишната звезда бе отпред на класацията и през 2016 година след излизането на предходния й бестселър албум " 1989 " и турнето към него.21-годишната Дженър, която е полусестра на Ким, Клои и Къртни Кардашиян, заема второто място с облаги, изчислени на 170 млн. $, с помощта на големите продажби онлайн на нейната компания за гримове и козметика. По-рано тази година " Форбс " я дефинира и за най-младия милиардер, натрупал благосъстоянието си независимо.

" Форбс " прави класацията си за 2019 въз основа на калкулации на възнагражденията на обособените персони за интервала юни 2018 - юни 2019, и то преди да бъдат обложени с налози. Те се базират на информация от мениджъри и данни от организации като Nielsen, изданието за търговията в региона на турнетата Pollstar, филмовата база данни IMDB и изявленията с специалисти от промишлеността и доста от самите звезди.

Според списанието общите доходи на стоте топ звезди тази година възлизат на 6.3 милиарда $ за миналите 12 месеца.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР