Певицата Татяна пусна вчера любопитно видео в Инстаграм профила си,

...
Певицата Татяна пусна вчера любопитно видео в Инстаграм профила си,
Коментари Харесай

Татяна се влюби във Варна! Какво прави певицата в морската столица и защо сияе от щастие?

Певицата Татяна пусна през вчерашния ден любопитно видео в Инстаграм профила си, видя HotArena. На дългия тъкмо 13 секунди клип тя демонстрира, че се намира във Варна. Снимала е първокласния хотел, в който очевидно е отседнала и прелестната панорама която се открива от терасата й към морската градина и морето.

Фолк певицата е поставила като резултати пепердуки, които летят към главата й и изпраща въздушна целувка. Най-интересното е към кого е ориентирана целувката - дали към нейните почитатели или към съответен мъж. На 20 май Татяна е нямала присъединяване във Варна, по тази причина ходенето й в морската столица е по друга причина. Факт е, че на видеото тя наподобява щастлива.

Отскоро звездата на Пайнер стартира да дава фитнес препоръки на почитателите си във Facebook и Инстаграм. Самата тя е върла фитнес маниачка и е певицата с най-хубаво тяло. Което даже не може да се оспори и от колежките й. Няма обаче данни Татяна да е била във Варна поради спортна демонстрация.

„ Когато искаш нещо мощно, все в един миг то ще пристигна при теб, без да го търсиш и очакваш! Каквото е предопределено, за теб то ще пристигна като цунами с цялостна мощ тук и в този момент,а може би и вечно....! Вярвай в чудеса, тъй като те съществува “, написа в профила си в инстаграм звездата.

Миналата година беше една от най-успешните за изпълнителката. Тя взе приз за най-прогресиращ реализатор, изкара няколко шлагера и си купи апартамент в баровска жилищна кооперация в първокласен столичен квартал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР