Певицата Соня Немска не може място да си намери от

...
Певицата Соня Немска не може място да си намери от
Коментари Харесай

Дъщерята на Соня Немска на една сцена с 50 cent

Певицата Соня Немска не може място да си откри от благополучие след жесток съумях на своята прелестна и извънредно красива щерка Рая. 

Младото момиче съумя да се качи на една сцена с 50 cent, с което могат да се похвалят доста малко хора по света. А наш кореспондент се свърза с изпълнителката на " В сряда се подготви ", с цел да научим повече детайлности за триумфа на Рая. 

Оказа се, че дъщерята на фолк звездата е била определена да дефилира на FASHION FORGE IN ROME, където събрала очите на всички присъстващи. Говори се, че я чака ярко бъдеще на стилния подиум, защото доста международни дизайнери са обърнали внимание на нейното лъчение и професионализъм. По-късно на същата сцена с концерт се отчел самият 50 cent.

" Нямам думи, с които да опиша вълнението си. Участието на Рая в това събитие засенчва всички мои триумфи през годините, защото аз не съм имала достойнството да бъда на една сцена с 50 cent. Горда майка съм ", съобщи Соня пред БЛИЦ. 

" Искам да загатна това, че Рая сама се записа за кастинг, където са я харесали и я викнаха. Много хора си мислят, че като съм певица и имам връзки и я блъскам. Това не е правилно. Тя сама се оправя с всичко, което ме кара в действителност да се гордея с нея. Рая е положително момиче и заслужава да успее в живота ", безапелационна е тя. 

Събитието се организира в NU BOYANA FILM STUDIOS, а билетите за събитието се предлагаха на цени от 250 до 400 лева

От Соня Немска научихме, че щерка й следва " Медии и публицистика " в УНСС и към този момент тази компетентност доста й подхожда. Рая постоянно е била отличничка и в никакъв случай не е създавала проблеми на майка си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР