Певицата Софи Маринова споделя, че се радва на много любов

...
Певицата Софи Маринова споделя, че се радва на много любов
Коментари Харесай

Софи Маринова за Гринго: Това е моята любов, след буря идва слънце

Певицата Софи Маринова споделя, че се радва на доста обич от хората към нея. " Но в персонален проект любовите ми са изпепеляващи ", сподели изпълнителката пред.
 
Тя счита и има вяра, че приятелят й Гринго е почтен и не знае за какво е в ареста. Тодор Давидов-Гринго беше арестуван през септември по обвиняване в съучастничество в изнудване на предприемач от Айтос за сумата от 50 000 лв..

В същото време тя е уверена, че даже мъжът на сърцето й да се окаже отговорен, тя ще продължи да го обича . " Това си е моят човек, това е моята обич ", безапелационна е певицата.
По мотив на взаимните им изяви, Маринова показа: " Честно казано, Гринго з аслужи това внимание от мен с неговото поведение, тъй като пък и той девет години е живял в Кипър, снимал се е в сериали там, живял е три-четири години в Берлин. Той също захвърли живота си и пристигна при мен ", сподели Маринова.

Тя споделя, че се уплашила поради ареста на Гринго, само че си споделила, че " ще мине ". " Просто е имало и на мен да се случи по този начин, моята половинка да се откри в ареста. Но, както споделят, след стихия идва и слънце . Дай боже ", надява се певицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР