Певицата Софи Маринова отпразнува паметно 44-ия си рожден ден. Изпълнителката

...
Певицата Софи Маринова отпразнува паметно 44-ия си рожден ден. Изпълнителката
Коментари Харесай

Софика става на 44 в Дубай - slava.bg

Певицата Софи Маринова отпразнува паметно 44-ия си рожден ден. Изпълнителката на „ Един за различен “ се насочи на фамилно странствуване, а определената дестинация е перлата на Арабския свят – Дубай.

В средите се приказва, че отлитането към екзотичния град е било концепция на сина на ромската перла – Лоренцо, а дружно с тях на терен е и обичаният на Маринова – Тодор Давидов – Гринго, с който тя се събра малко откакто подаде документи за бракоразвод.

"Мили мои другари, близки и далечни и почитатели, благодаря ви за безпределно хубавите пожелания! Направихте деня ми по-красив, по-слънчев, същински... Благодаря ви, че ви има!
Без вас нямаше да бъда това, което съм през днешния ден. Благодаря ви, от цялото си сърце! Прегръщам ви! “, написа певицата в обществените мрежи във връзка хилядите пожелания, които получи точно на празника си.

Самата Маринова нееднократно е коментирала, че не поддържа персонално профил във Facebook. Въпреки това фотоси от екзотичното странствуване се появиха онлайн в страницата, която се менажира от нейни близки. Именно там бе оповестено и благодарственото й слово за рождения ден.

Източник: Monitor
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР