Певицата Сиза получи наградата Жена на годината на сп. Билборд

...
Певицата Сиза получи наградата Жена на годината на сп. Билборд
Коментари Харесай

Ето коя певица получи наградата Жена на годината

Певицата Сиза получи премията " Жена на годината " на сп. " Билборд " на гала в Лос Анжделис, заяви Юнайтед прес интеренешънъл, представена от NOVA. Макар и албумът й " SOS " да оглави класацията на изданието за 10-а непоследователна седмица, приемайки премията, Сиза сподели, че е смутена от достойнството. 

" Наистина желая животът ми да бъде освен това от музика ", сподели Сиза. " Да бъда освен това от актьор. Искам да послужвам на другите, желая да послужвам на хората, желая да бъда отворена и разполагаем за всичко, което Бог желае за мен, и да споделям " да " на всичко, което е ужасно, на всичко, което наподобява, че не е за теб или където не принадлежиш. "

Предишни носители на премията са Карди Би, Били Айлиш, Ариана Гранде и Оливия Родриго. 

" SOS " е осмият албум, който  оглавява класацията " Билборд 200 " 10 непоследователни седмици от 2010 година Първият сингъл от него " Kill Bill " е най-високо класиралата се ария на певицата до момента. Тя доближи второ място. 

Сиза завоюва премията " Rulebreaker " (Нарушаващ правилата) на " Билборд "  през 2018 година Тя е на турне до края на месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР