Певицата се радвала на творчески подем и финансово спокойствие. Освен

...
Певицата се радвала на творчески подем и финансово спокойствие. Освен
Коментари Харесай

Това Никой Не Го Знаеше! Истината За Сашка Васева И Слави Трифонов Ще Ви Хвърли В Осма Глуха! Призна, Че Дългия Е Най-Голямата Й Грешка

Певицата се радвала на креативен напредък и финансово успокоение. Освен това всички песни, които записала в „ Пайнер “, били идеални във всяко отношение. Само че от „ Каналето “ почнали да я имитират, а Сашка била много сензитивна и се обидила.

„ Отидох на среща в офиса им и те ми предложиха да отида при тях. И аз с цел да ги омилостивя, напуснах „ Пайнер “ и отидох в „ БМК “, компанията на Слави Трифонов. Изпуснах питомното, да пъдя дивото. Моя неточност – напуснах. След това „ Пайнер “ още веднъж ме върна, само че на мен отново ми щукна една глупост… Пак напуснах. От моя си ум патя цялостен живот. Истината е, че сама съм си отговорна “ – споделя Сашка Васева.

Тя доста съжалява за тази си неточност.
„ Ако бях останала в „ Пайнер “, в този момент щях да съм кралица там “ – признава певицата. В средата на 90-те тя била измежду най-оборотните реализатори на компанията и се радвала на голям комфорт.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР