Певицата Сантра наистина е бременна от 12-години по-малкия от нея

...
Певицата Сантра наистина е бременна от 12-години по-малкия от нея
Коментари Харесай

Сантра бременна от младок, бивш на Ася Капчикова

Певицата Сантра в действителност е бременна от 12-години по-малкия от нея боксьор Кристиян Дончев, с който се залюби предходната година . Тя официализира връзката си с ямболията в разгара на коронавирус пандемията, като му се изясни в обич обществено в обществените мрежи, а през днешния ден двамата са на път да станат родители напълно скоро. Новината за първото бебе на певицата оповестиха пред цяла България панелистите Марта Вачкова и Азис и водещите на "Маскираният артист " Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков.

Те обясниха, че изпълнителката на "Късно за романтика " е бременна и няма по какъв начин да се крие маската на Госпожицата, която бе много слаба. Оказаха се прави и Госпожицата бе Виктория Георгиева, която завоюва шоуто. По-късно, усетила гафа, Вачкова се заоправдава, че в действителност Ваня Щерева й била споделила, че Сантра е бременна.

Сега певицата, която изчезна от обществените мрежи ще бъде принудена да разкрие новината за първородното си дете. Таткото Дончев преди години бе гадже на Ася Капчикова, откакто тя се раздели с Криско.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР