Певицата Рут Колева осъди на първа инстанция в Софийски градски

...
Певицата Рут Колева осъди на първа инстанция в Софийски градски
Коментари Харесай

Рут Колева осъди за побой и обиди циганката Деница от Външно министерство! Прибра 10 бона от сеира

Певицата Рут Колева осъди на първа инстанция в Софийски градски съд служителката от Външно министерство Деница Михайлова за грозния екшън, който чиновничката от ромски генезис й спретна на 3 септември 2016 година на общински углавен паркинг в София, разбра HotArena.

 

Тогава Михайлова, която е брачна половинка на оманския мултимилионер Адил Саид Ал Шанфари, атакува с юмруци и ритници изпълнителката, подразнена от нейна забележка. Преди това устата Рут помолила чакащата на опашка, с цел да си получи колата след платена санкция циганка, да спре да наскърбява България и да се държи по-учтиво със чиновниците на паркинга, писа „ Уикенд “.

Вбесена от забележката, добилата известност от присъединяване си в сериала „ Стъклен дом “ Деница, почнала да налага с юмруци Рут Колева и да сипе обиди и закани за живота й. Панаирът се разигра пред десетки очевидци и пред оманския брачен партньор на Деница, който също обиждал с грозни прилагателни изпълнителката. Впоследствие Рут и Деница се сблъскаха и пред 5-то РПУ в София, където даваха показания за случая и тогава служителката от Външно министерство набеди звездата на поп музиката, че обиждала нея и мъжът й на расова основа.

Две години по-късно съдът е открил, че Рут Колева е жертва на Деница Михайлова и осъди ромката на първа инстанция да заплати 10 000 лв. обезщетение на певицата – 6 бона за нанесения побой и 4 000 лв. за обидни квалификации и закани. Близки до Рут Колева разкриха, че през последната година емисари на мургавата чиновничка от Външно министерство на няколко пъти са предложили да реализират извънсъдебно съглашение. Адвокатката на Рут – печената юристка Ваня Траянова, обаче изрично отхвърлила опцията за помиряване и съумяла да потвърди пред магистратите, че клиентката й е жертва на физическа и словесна експанзия.

Покрай шумната и напоително отразена в медиите кавга сред Рут и Деница на бял свят излязоха и смущаващи детайлности, свързани с работата на ромката във Външно министерство.

Оказа се, че тя е била назначена без конкурс на работа и е получила непозволено апартамент от 120 квадрата в София, обезпечен й от Външно министерство в качеството й на самотна майка, отглеждаща щерка си Мадона. Предоставеното й жилище обаче по никакъв начин не се връзва с финансовия статут на Деница – бащата на детето й и нейн първи брачен партньор е ромския необут от Костинброд Любо Илиев, притежател на фабрика за олио и на компании, ремонтиращи железопътните линии на БДЖ. Настоящият мъж на Деница – Адил Саид Ал Шанфари, пък е вложил над 100 милиона лв. в България и е част от политическия и бизнес хайлайф на Оман. Според мълвата, която се носи измежду някогашни, а и сегашни чиновници на Външно министерство, работата на Деница Михайлова е била обвързвана с уреждането на българки паспорти на заможни араби.

След обществения скандал с Рут Колева, Деница излезе в нескончаем отпуск, с цел да избегне уволнението си. Докато нахаканата ромка от Външно се бе покрила, нейни колежки писаха до медиите, че тя се употребява със солидни връзки и командори дипломати и висши служители, както и че съвсем не се вяства на работа, защото постоянно е в отпуск. Все отново поради сеира бе осуетено изпращането на Деница Михайлова на работа в посолството на България в португалската столица Лисабон и към днешна дата тя към момента се води на работа във Външно министерство.

Доволна съм от решението на съда, от това, че има правдивост. Признавам си, че бях скептична, мислех си, че случая ще бъде потулен и небрежно пропуснат ”, разяснява пред „ Уикенд ” Рут Колева. Тя чака и втора инстанция да удостовери присъдата на овластената хулиганка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР