Певицата Рита Ора се извини, че е нарушила строгите правила

...
Певицата Рита Ора се извини, че е нарушила строгите правила
Коментари Харесай

Рита Ора се извини официално, че е нарушила ограничителните мерки

Певицата Рита Ора се извини, че е нарушила строгите правила за изолираност във Англия с празненство за 30 души по случай 30-ия си рожден ден, заяви Ройтерс.

Тя сподели, че е направила единствено " малко събиране с другари ". Според в. " The Sun " обаче празненството е било в събота вечерта в лондонски ресторант, като на него са участвали 30 души.

Според противоепидемичните разпореждания във Англия хората нямат право да се срещат с представители на други семейства на закрито, а навън могат да се събират единствено двама души. Ресторантите са затворени, с изключение на предлагащите храна за в къщи, с цел да бъде лимитирано разпространяването на новия ковид.

" Това беше непринудено решение, взето с неправилната концепция, че излизаме от рестриктивните мерки и това ще е о'кей - изясни Рита Ора със стори в Инстаграм. - Съжалявам доста, че наруших разпоредбите и разбирам, че това слага хората в риск. Това беше сериозна и неизвинима неточност в преценката. Като се имат пред тип рестриктивните мерки, разбирам какъв брой безотговорни бяха тези дейности ".
Снимка: Инстаграм  Рита Ора се извини публично, че е нарушила ограничаващите ограничения (ВИДЕО+СНИМКИ)

На мястото са извикани служители на реда поради сигналите за нарушаване на рестриктивните мерки. Те обаче не са открили нередности. Рита Ора непринудено ще заплати санкция за нарушаването, заяви BBC.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР