Певицата Риана подаде съдебен иск срещу баща си с обвинение

...
Певицата Риана подаде съдебен иск срещу баща си с обвинение
Коментари Харесай

Риана съди баща си

Певицата Риана подаде правосъден иск против татко си с обвиняване за непозволеното потребление от негова страна на тяхното общо фамило име - Фенти.

С желае, подаден до федералния съд на Лос Анджелис, певицата, чиито имена са Робин Риана Фенти, упреква татко си Роналд Фенти и неговите двама съдружници, че с основаването през 2017 година на компанията Фенти Ентъртейнмънт са се възползвали от близкото название на нейната комерсиална марка Фенти за постигането на свои бизнес цели. Чрез Фенти родената на остров Барбадос певица продава козметика, долни дрехи и маратонки.

Риана помоли съда да спре измамата и подправената реклама, без да прецизира желаната отплата за нанесените вреди. В желае се споделя още, че Риана няма "абсолютно никаква връзка " с Фенти Ентъртейнмънт и че сдружението непозволено се е възползвало от нейното име и погрешно се е представяло като обвързвано с нея.

Така да вземем за пример, през 2017 година компанията на бащата е приела предложение за присъединяване на Риана в 15 концерта в Латинска Америка за сумата от 15 милиона $. В различен случай Фенти Ентъртейнмънт погрешно е загатнала, че певицата взе участие в план за бутиков хотел.

Въпреки неколкоратните предизвестия, Роналд Фенти и неговите съдружници траяли да употребяват името на звездата и да се показват като настоящи от нейно име. Основателите на Фенти Ентъртейнмънт не бяха открити за коментар.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР