Певицата Риана подаде съдебен иск срещу баща си с обвинение

...
Певицата Риана подаде съдебен иск срещу баща си с обвинение
Коментари Харесай

Риана съди баща си за фалшива реклама с нейното име

Певицата Риана подаде правосъден иск против татко си с обвиняване за неправомернвото потребление от негова страна на тяхното общо фамило име - Фенти, предадоха осведомителните организации.
С желае, подаден до федералния съд на Лос Анджелис, певицата, чиито имена са Робин Риана Фенти, упреква татко си - Роналд Фенти - и неговите двама съдружници, че с основаването през 2017 година на компанията "Фенти Ентъртейнмънт " са се възползвали от близкото название на нейната комерсиална марка "Фенти " за постигането на свои бизнес цели. Чрез "Фенти " родената на остров Барбадос певица продава козметика, долни дрехи и маратонки, предава Българска телеграфна агенция.
Риана помоли съда да спре измамата и подправената реклама, без да прецизира желаната отплата за нанесените вреди. В желае се споделя още, че Риана няма "абсолютно никаква връзка " с "Фенти Ентъртейнмънт " и че сдружението непозволено се е възползвало от нейното име и погрешно се е представяло като обвързвано с нея.
Така да вземем за пример, през 2017 година компанията на бащата е приела предложение за присъединяване на Риана в 15 концерта в Латинска Америка за сумата от 15 милиона $. В различен случай "Фенти Ентъртейнмънт " погрешно е загатнала, че певицата взе участие в план за бутиков хотел.
Въпреки неколкоратните предизвестия, Роналд Фенти и неговите съдружници траяли да употребяват името на звездата и да се показват като настоящи от нейно име. Основателите на "Фенти Ентъртейнмънт " не бяха открити за коментар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР