Певицата Райна казва, че последните й емоции са свързани с

...
Певицата Райна казва, че последните й емоции са свързани с
Коментари Харесай

Райна проговори за раздялата с боеца Валери Тюлеков

Певицата Райна споделя, че последните й страсти са свързани с новата й ария и идно пътешестване на едно доста мечтано място за рождения й ден.

„ Никога не съм желала да бъда обсъждана с мъжете в живота ми и постоянно съм се стремила да вардя персоналното си пространство, само че при известните персони, това е непостижима цел, в случай че няма мъж до теб медиите ти го „ намират “, в случай че го има пък ще четеш безумни сюжети за връзката ви “, добавя Райна.

За раздялата си с ММА боеца Валери Тюлеков се изписаха много неща. Говори се, че ревността му е поставила завършек на връзките им. „ Относно това се изписаха доста неща, които не считам да разясня “, споделя певицата.

Според нея в наши дни съвсем всичко е тотално извратено, критериите за хубост, обич, връзки и прочие „ Все по-често се усеща неналичието на индивиди измежду хората, неналичието на ценностна система при огромна част от тях. Липсват усета, нежността и положителните връзки “, счита Райна.

Маймуна и катерица са окрали певицата по време на екзотичните й пътешествия, ожали се тя пред в. „ Телеграф “.

Докато била на о. Бали, маймунка й отмъкнала слънчевите очила, а след това пробвала да вземе и чехлите й. Докато си играела с катеричка в един от лондонските паркове, рунтавелката се мушнала в чантата й и отмъкнала пакетче с бонбони. Райна е посетила до момента 30 дестинации, като си ги отбелязва в специфична карта, а след седмица потегля към 31-ата, само че не желае да издава къде е тя и къде ще посрещне рождения си ден. Райна споделя, че местата, които я притеглят са отвън България и не би могла да назова пътешествията си почивки, защото върви и обикаля доста.

Една от най-хубавите й ваканции била в Куба и Мексико. „ Във Варадеро имахме проведен трансфер до летището, само че той не пристигна в уречения час. Малко по-късно извиках такси, само че се оказа, че най-високата скорост, с която се движи колата е 80км/ч. Така пътувахме два часа и половина 100 км. И изпуснахме полета за Мексико. Трябваше да купуваме нови билети поо 700 $ единия, а това бяха останалите ни джобни пари. Тогава споделих на приятелката ми да реве като дете и тя незабавно стартира. На мен хем ми беше смешно, хем трагично, заболя ме коремът от напрежение. Местните ме помислиха за бременна и като ме попитаха аз споделих да. Това по този начин ни оказа помощ и освен, че пътувахме без пари, само че ни настаниха и в първа класа, защото нямаше места. Като пристигнахме в Канкун се оказа, че гледката от стаята ни не е такава каквато чакахме. Но като им разказахме премеждията си им станахме симпатични и ни реалокираха в по-хубава “, споделя Райна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР