Певицата пусна видео в Инстаграм, за да публикува как прави

...
Певицата пусна видео в Инстаграм, за да публикува как прави
Коментари Харесай

Бритни Спиърс си обеща повече йога през 2020 г.

Певицата пусна видео в Инстаграм, с цел да разгласява по какъв начин прави извършения за духовна мощ по бикини в градината си и разяснява, че прави това, с цел да “отвори гърба и гърдите си ”.

Друга причина поп суперзвездата да желае да се занимава с йога е, тъй като тези извършения й оказват помощ да се освободи от напрежението, защото тя призна, че има “много неща ”, които е запечатала “в бутилка ”.

Успоредно с клипа, Бритни написа: „ През 2020 година ще се занимавам с доста повече йога …. Аз съм начинаеща и е много мъчно да се отпуснеш …. да се научиш да се доверяваш и да оставиш някой различен да държи тялото ти… Имам доста неща, които не преставам да „ бутилирам ”, тъй че би трябвало да подкрепям придвижването на тялото си!!!! Слава Богу за Майката Природа …. тя в действителност не се майтапи …. тя ми оказва помощ да стъпя на краката си и постоянно отваря мозъка ми, когато стъпя накриво….!!!! ”

Хитмейкърът на “Womanizer ” разкри също, че е съумяла да усъвършенства върха си в гимназията за “100 метра на двор ”, само че е “наранила ” краката си, които съгласно нея са се подули.

Бритни, с изключение на Новогодишни пожелания към почитателите си, написа в Инстаграм: „ Езикът на тялото е всичко! ”

”Начинът, по който говорите със себе си и се движите, може да повлияе на настроението ви …. Имам проблеми със самочувствието, тъй че от време на време се влача… Тези пози ми оказват помощ всеки ден да ставам по-силна и е много занимателно да ги върша ”, показа Бритни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР