Певицата Преслава се подложи на тест за коронавирус. Резултатът тя

...
Певицата Преслава се подложи на тест за коронавирус. Резултатът тя
Коментари Харесай

Ето го тестът за ковид на Преслава

Певицата Преслава се подложи на тест за ковид. Резултатът тя показа в персоналния си Инстаграм профил, а решението да си направи проучването за COVID-19 евентуално е предизвикано заради идните участия на изпълнителката, които започват още тази седмица. Тестът е негативен, което е успокояващо както за звездата, по този начин и за нейните фенове, които сигурно към този момент тръпнат от неспокойствие да се допрян до любимката си.



По време изключителното състояние Преслава спазваше прецизно всички защитни ограничения и нужната обществена изолираност. Дълго време изпълнителката прекара в родното село на мъжа си, което се намира във Врачанския край. Тя се радваше на прелестни гледки измежду природата и чист въздух, а главното й занятие беше да играе с дъщеричката си Паола.
Припомняме, че Преслава бе и една от първите изпълнителки, която анулира всички си участия по нощните заведения, заради разпространяването на ковид у нас.

Преслава към този момент започва своите клубни участия из цялата страна, само че била измежду най-наплашените певици и гледала да няма непосредствен контакт със своите почитатели. На този стадий фотосите с певицата ще бъдат мираж, а участия поемала единствено в по-големи клубове.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР