Певицата Преслава бе хванаха в страшна лъжа и нагла кражба,

...
Певицата Преслава бе хванаха в страшна лъжа и нагла кражба,
Коментари Харесай

Сгафи жестоко! Тя е най-добрата чалгапевица, но отива на съд за нагла кражба

Певицата Преслава бе хванаха в страшна неистина и нагла кражба, която няма да остане безнаказана. Топ звездата на „ Пайнер “ ще отиде на съд и евентуално ще олекне с огромна сума за това, което си е разрешила да направи.
Феновете на певицата са възмутени, че по този начин безочливо са били подведени. Никой не очакваше, че певицата ще си разреши толкоз нагла кражба и ще даде неприятен образец на почитателите си, само че истината излезе нескрито и в този момент на нея й остава да бере позор.
Става въпрос за последния шлагер на певицата Преслава – „ Улицата “, който излезе публично на 16 ноември 2023 година За нея добричлийката е записала своето име за създател на музиката, само че в действителност това не е по този начин. Осем месеца по-рано същата ария е издадена от арменския реализатор Ернест Оганесян. Песента е оповестена в YouTube на 31 март 2023 година, написа Шоу Блиц.
Влогърът Глориа Йорданова се свърза с мениджъра на Оганесян, който отхвърли някой да е приказвал с него и да се е интересувал да закупи правата за песента. „ Държим всички права и лейбъла ще вземе ограничения по този въпрос още през днешния ден. Дори не са ни питали може ли или не “, обявиха от лагера на арменския реализатор.
Песента на Преслава е измежду най-харесваните сега и несъмнено се трансформира в шлагер. Но всички са в неразбиране, че певицата си е разрешила да излъже и да присвои непозната ария. „ С напредването на технологиите е смешно да си мислиш, че нещо ще остане прикрито. Заслужава в този момент да бъде отстранен нейния клип от платформите и да я дадат на съд “, разясняват в мрежата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР