Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от

...
Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от
Коментари Харесай

Поли Генова представи филипинеца на родителите си

Певицата Поли Генова е на път да вземе едно от най-важните решения в живота си. 31-годишната менторка в „ Гласът на България “ скоро ще каже „ да “ на сегашния си обичан. Актуалното гадже на Поли не е българин, а филипинец, който живее в Европа. Запознали се предишното лято по време на едно от многото пътувания на Генова в компанията на нейни другари и сътрудници.

Харесали се и почнали да си пишат в обществените мрежи. Оказало се, че имат доста общи ползи, а и химията посред им била много мощна, писа „ Галерия “. Макар да живеят в разнообразни страни, Поли и филипинецът успявали да се виждат относително постоянно, а другояче непрестанно си говорели по телефона.

Освен това Генова твърдяла, че дистанцията поддържало тръпката жива и възприятията им се засилвали. Че връзката им е сериозна засвидетелства и фактът, че тя към този момент го е срещнала със своите родители. Това се случило преди няколко месеца, при гостуването му в България.

Срещата предходна конфузно, защото той не знаел български, а семейството на Поли бъкел не схванала от британски. Така на певицата й се наложило цяла вечер да бъде преводач. След края на уговорките й към „ Гласът на България “ Генова възнамерява да замине за ляотото с гаджето си. Двамата към този момент разясняват и сватбата.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР