Певицата Поли Генова е бременна, съобщава "България Днес". Гласовитата блондинка,

...
Певицата Поли Генова е бременна, съобщава "България Днес". Гласовитата блондинка,
Коментари Харесай

Поли Генова е бременна

Певицата Поли Генова е бременна, оповестява "България Днес ".

Гласовитата русокоска, която показа страната ни на две Евровизии, сама е съобщила новината на близкото си обграждане. Така или другояче всички се досетили още преди месец, когато на Поли ѝ се постанова да откаже ангажимент, обвързван със спорт, поради богатствата новина.

По думите на околните ѝ бебето се чака през идната година, защото Поли е в начален етап. Затова и продължава да пази цялостна загадка за щастливото събитие в живота си.

Няма тайнственост към таткото. Това е сериозният другар на изпълнителката - чужденец, който съгласно слуха е родом от Филипините, разкриват от близкото обграждане на звездата.

Поли Генова от дълго време е пуснала плътна завеса над персоналния си живот. В началото на 2018 година е разконспирирана, като се появяват първите й фотоси с екзотичната ѝ половинка. Въпросният филипинец даже ѝ подарява пръстен, поради което предишния април се заприказва и за женитба.



Оказва се, че загадъчната двойка се приготвя за друго съдбовно събитие - първото си дете. Това значително разсейва слуховете, че хубавицата е напълняла и се е залежала в последно време. Нищо сходно, злобари! Тя просто си разрешава да похапва каквото си желае, тъй като към този момент може да си го разреши и има своето съществено опрощение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР