Певицата подмина като малка гара Преслава, Галена, Емилия, Емануела и

...
Певицата подмина като малка гара Преслава, Галена, Емилия, Емануела и
Коментари Харесай

Анелия размаза Преслава, Галена и Емилия

Певицата подмина като дребна гара Преслава, Галена, Емилия, Емануела и Джена. Гласуването ще продължи още няколко дни, само че „ по-бившата “ на Коко Динев води с толкоз доста, че надали ще я настигнат.

Анелия има поддръжката на голям брой почитатели, само че нейният спринт към купата извънредно нервира почитателите на Преси и Галена.

„ Преслава постоянно е била номер 1 и такава ще си остане! Анелия я почитам като певица и човек, само че нямаше такива яки песни като Преслава “, водят се разногласия.

Застъниците на Емилия и Джена също не остават длъжни на фаворитката Анелия и я упрекват, че скучна на сцената и не се раздава до дъно като тяхната фаворитка, написа „ България през днешния ден “.

Близки до Анелия разкриват, че връзката й с изтъкнат турски диполомат оказва помощ на кариерата й. Той задействал връзките си и уредил Анелия да снима клипа си „ Дай ми още “ в турския замък „ Чираган палас “. Именно поради това колежки на изпълнителката не стопират да злословят и да се чудят по какъв начин е съумяла да извади 60 хиляди лв., с цел да заплати наема на палата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР