Певицата Пинк ще бъде удостоена с приза Икона на предстоящата

...
Певицата Пинк ще бъде удостоена с приза Икона на предстоящата
Коментари Харесай

Пинк ще бъде обявена за Икона

Певицата Пинк ще бъде удостоена с наградата " Икона " на идната гала за музикалните награди на сп. " Billboard ".

Четиридесет и една годишната изпълнителка ще получи почетното отличие на 23 май, когато музикалното издание ще раздаде премиите си в спектакъл " Microsoft " в Лос Анджелис. Водещ на церемонията ще бъде артистът Ник Джонас, който размени Кели Кларксън, разяснява life.dir.bg.

Сред предходните носители на наградата " Икона " са Гарт Брукс, Марая Кери, Джанет Джексън, Дженифър Лопес, Стиви Уондър, Принс, Селин Дион, Шер, Нийл Дайъмънд.

Освен че ще получи почетна премия като реализатор с изключителни достижения в чартовете на " Billboard " и оставил дълготраен отпечатък върху музиката, Пинк ще се показа и със свое осъществяване на шоуто. Звездата не е пяла на церемонията за музикалните награди на " Billboard " от пет години.

" Като малко момиче постоянно съм мечтала да бъда певица и да споделям любовта си към музиката със света. За мен е чест години по-късно да получа премията " Икона " на " Билборд ", присъединявайки се към музикални идоли като Шер, Гарт Брукс, Джанет Джексън, Стиви Уондър ", споделя тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР