Певицата Оливия Нютън-Джон и състезателят по крикет Бен Фостър са

...
Певицата Оливия Нютън-Джон и състезателят по крикет Бен Фостър са
Коментари Харесай

Оливия Нютън-Джон и Елтън Джон получават почетни звания от британската кралица

Певицата Оливия Нютън-Джон и състезателят по крикет Бен Фостър са в дългия новогодишен лист на получаващите почетни звания в Обединеното кралство. 72 % от тях получават почетните трофеи за социална активност.



Музиканти, кинозвезди и режисьори, звезди на спорта, политици и стотици елементарни хора са в дългия лист от общо 1079 души, които английската кралица ще удостои с почетни звания.

Родената във Англия австралийска певица и актриса Оливия Нютън-Джон, позната най-много от кино лентата „ Брилянтин “, ще получи Ордена на Британската империя за огромната й благотворителна активност и акцията й в битката против рака. Сър Елтън Джон също е измежду тези, които ще получат Ордена на кавалерите на достойнството – най-висшият медал на Англия и Британската общественост, както и барабанистът на именитата група „ Куийн “ Роджър Тейлър.

В листата са четирима от тима по крикет, който завоюва международната купа тази година.

Има трима водещи на кулинарни телевизионни излъчвания и политици. Преобладаващ % обаче са елементарните хора, раздавали се за обществото. Сред тях е и най-младият Ибрахим Юсаф на 13 години, който ще получи Медал на Британската империя за благотворителна активност. На другия полюс е 99-годишният Уилф Олдъм – деец от борбата при Арнем през Втората международна война.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР