Певицата обвинява семейството и приятелите си, че са я убили

...
Певицата обвинява семейството и приятелите си, че са я убили
Коментари Харесай

Бритни Спиърс разказа за 13-те години живот под контрола на баща си

Певицата упреква фамилията и приятелите си, че са я " умъртвили безусловно "

Певицата Бритни Спиърс осъди в дълго обръщение в обществените мрежи 13-годишното настойничество, упражнявано основно от татко ѝ поради психологичните ѝ проблеми, заяви Агенция Франс Прес.

Попечителството беше учредено през 2008 година То завърши със правосъдно решение през ноември предходната година. Упражняваше го Джейми Спиърс, бащата на Бритни.

Поп звездата, която е на 40 години, от този момент е казвала, че той е злоупотребявал с дадените му пълномощия, най-вече като ѝ е пречел да махне контрацептивната си серпантина, с цел да роди още деца. След края на попечителството Бритни се омъжи и забременя от брачна половинка си Сам Асгари, който е на 28 години. Двойката обаче заяви напролет, че тя е изгубила бебето.

В 22-минутен аудиозапис, оповестен в Ютюб в неделя вечерта, Бритни Спиърс споделя тъжно за 13-те си години живот под " контрола " на татко си, с безмълвното единодушие, съгласно нея, на майка й, брат ѝ и приятелите й. Тя упреква фамилията и приятелите си, че са я " умъртвили безусловно ".

Изпълнителката счита, че татко ѝ Джейми Спиърс я е " наказвал " през 13-те години на настойничество, като ѝ е пречел да " вижда който и да било и да споделя каквото и да било ". Така околните ѝ са ѝ внушили, че не съставлява нищо.

" И аз го одобрявах ", приключва Бритни Спиърс.

В петък Бритни издаде първата си ария от шест години в дует с английската легенда Елтън Джон, озаглавена " Hold Ме Closer ". Последният албум на Бритни Спиърс е от 2016 година - " Glory ".

Попзвездата, която има няколко международни шлагера, измежду които " Baby One More Time ", не е давала изявление от години и рядко се появява обществено.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР