Певицата обикновено впечатлява с избора си. Този път обаче тоалетът,

...
Певицата обикновено впечатлява с избора си. Този път обаче тоалетът,
Коментари Харесай

Фенове нарекоха Джей Ло пенсионерка заради този тоалет

Певицата нормално впечатлява с избора си. Този път обаче тоалетът, който беше облякла, не се хареса на феновете ѝ. Латино дивата бе засечена от папараци да се разхожда в центъра на Ню Йорк.

53-годишната чаровна изпълнителка бе облякла полупрозрачна дантелена рокля в цвят лавандула на Gucci с макси дължина. Високи сребристи обувки, чанта Valentino, снежнобяла яка и слънчеви очила допълват визията на любимката на милиони по света.

Според публицистите на Daily Mail, Джей Ло е изглеждала доста изискан. Не не същото мнение обаче са феновете на изпълнителката, написа " Вихрогон ".

Те въобще не са впечатлени от външния ѝ тип и я подлагат на безпощадна рецензия под материала. Част от тях непосредствено я назовават пенсионерка, определяйки роклята ѝ като старомодна.

" Изглежда като пенсионерка поради роклята ", " Изглежда извънредно ", " Обикновено Лопес наподобява крепко, само че в този момент е ужасна ", " Най-ужасната рокля на света ", " Състарила се е с 15 години поради тоалета ", " Голям смях ", " Кошмар ", " Погледни се в огледалото ", са единствено част от мненията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР