Певицата Нора Караиванова заряза дългогодишната си половинка - бившия китарист

...
Певицата Нора Караиванова заряза дългогодишната си половинка - бившия китарист
Коментари Харесай

Нора заряза китариста на Лили

Певицата Нора Караиванова заряза дългогодишната си половинка - някогашния китарист на Лили Иванова - Бисер Иванов, научи HotArena .

Двойката беше дружно дълги години, като поради певицата музикантът даже напусна бенда на примата. Двамата обаче са прекратили връзката си още преди няколко месеца, въпреки Бисер едвам неотдавна да се е изнесъл от общата им квартира.

Нора и Бисер се залюбиха още по време на присъединяване й в първия „ Мюзик Айдъл ” преди 10 години, написа „ Телеграф ”. Тогава тя бе една от участничките, а той - част от бенда.

Музикантът бе на върха на славата си, защото свиреше в оркестъра на Лили Иванова. Говори се, че изпълнителката от Кубрат е била луда по него, само че той предпочел по-младото гадже.

Примата се опитвала по всякакъв начин да ги раздели, само че не съумяла. Затова и най-после решила да изгони Бисер от бенда си.

Музикантът обаче по този начин успявал да я омае, че най-после я убедил да изпее и общия му план с Нора - „ Сам ”, с текст на обичаната му и с негова музика.

Причината двойката да се раздели, се оказали децата. През предходната година Караиванова отбелязала 30-годишен празник, поради което решила, че й е време за деца.

Тя почнала да натиска обичания си за бебе, само че след няколко тактични отхвърли, той в прав текст й декларирал, че не желае деца. Вече имал един наследник и не считал да основава повече наследници.

Щом чула това, горнооряховската хубавица схванала, че няма повече бъдеще с досегашната си обич и очевидно ще би трябвало да си търси нов мъж, който да й направи дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР