Певицата Нора Караиванова съобщи, че е бременна, а новината се

...
Певицата Нора Караиванова съобщи, че е бременна, а новината се
Коментари Харесай

Нора научила, че е бременна в петия месец

Певицата Нора Караиванова заяви, че е бременна, а новината се оказа такава и за нея чак в напреднала бременност. Изпълнителката, която нашумя около "Мюзик Айдъл " научила, че чака дете чак в петия месец.


"Толкова ми е необичайно. Дори да кажа "Бременна съм! ", не може да ми излезе естествено от устата. При мен се получи изненадващо, макар, че от дълго време съм подготвена за това събитие. Пък и родителите ми непрекъснато ме подканваха ", показа Караиванова пред Гала в "На кафе ".

Докато тече бременността й, Нора предполагала наедряването си с проблеми свързани с погрешно хранене, стрес, даже и хормонален дисбаланс. "Мислех, че проблемите са ми други, само че като отидох на доктор, научих щастливата вест ", изясни тя и добави: "Като чух, че съм бременна изпаднах в супер потрес, духът ми се отдели от тялото. През цялото време гледах един нов филм ".

Когато Нора съобщила новината пред фамилията си, майка й декларирала, че е очаквала тази новина. Родителката й обичала да гледа на кафе и точно посредством този способ няколко дни по-рано излязло бебе.

Изпълнителката обаче мълчи кой е таткото. Едно е несъмнено, че това не е музиканта на Лили Иванова - Бисер Иванов. Двамата се разделиха в средата на предходната година. Очевидно новата обич е предразположила певицата да стане майка, въпреки и без да го чака и възнамерява.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР