Певицата Нелина се е впуснала да обикаля света, научи HotArena.

...
Певицата Нелина се е впуснала да обикаля света, научи HotArena.
Коментари Харесай

Маймуни нападнаха Нелина! Пръсна 10 бона за 2-седмична почивка за екзотична екскурзия

Певицата Нелина се е впуснала да обикаля света, научи HotArena.

По случай 47-ия си рожден ден тя реши да си подари няколко седмична обиколка по екзотични дестинации, за които мечтае от доста време. Свободно разхождащите се маймуни обаче изненадали изпълнителката на „ Бял мерцедес “ и заедно всички се нахвърлили върху нея. Нейни приятелки издават, че доста се уплашили, а виковете на Нелина в допълнение нахъсвало животинките, които я скубели, дърпали облеклата й и ровели в джобовете, съвсем като родните джебчийки.

На 10 март Нелина бе рожденичка и тази година решила да чества с приятелки отвън България. Вместо да прави гръмък ваучър и да се харчи за ястие и пиянство, тя решила да влага в опознаване на нови цивилизации. Отделен е въпросът от къде е извадила толкоз огромна сума за такива почивки. По груби калкулации Нели е пръснала от порядъка на 10 бона за две седмици скитничество по екзотични места, писа „ Шоу “.

От дълго време се приказва, че има богато гадже, което я изненадвало с този подарък. За първи път Нели посети Азия. Първата спирка бе Катар, където тя означи Празника на дамата. След това с приятелките си се насочи към Тайланд, където се возили на слон и изпитали на гърба си какъв брой жестоки могат да бъдат маймунките на независимост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР