Певицата Нелина от седмица се радва на слънчеви лъчи в

...
Певицата Нелина от седмица се радва на слънчеви лъчи в
Коментари Харесай

Нелина предизвика фурор със СНИМКИ 18+ от Малайзия


Певицата Нелина от седмица се радва на слънчеви лъчи в азиатската страна Малайзия. Екзотичното странствуване гласовитата певица осъществила вкомпанията на най-хубавите си приятелки, с които всяка година си избират по една далечна дестинация.

Почитателите на Нелина са впечатлени от хубостта на Малайзия и фотосите, които споделя с тях певицата. Ипълнителката на " Лято, слънце, море " провокира същински възторг в обществените мрежи, откакто показа фотоси по бански, а зад тила й неповторимият залез, който е прочут за тези географски ширини.

Освен величественият залез, огромно внимание се обърна и безупречната фигура на Нелина. Веднага заваляха въпроси по отношение на тайната за съвършено тяло. Почитателите на Нелина са любопитни по какъв начин по този начин продължава да наподобява като на 20 години, а в тяло да е изпъната като струна.

Нелина не отхвърля, че има мощен ген, само че в същото време се хвали с мотивация и строга дисциплинираност, които са в основата на всеки триумф, в това число и на визията. Малко хора имат този хъс, който се желае в една такава обстановка за реализиране на поставените цели и фантазии. А Нелина е доказвала и в професионален проект, че е борбена и реализира всичко, към което се стреми, написа show.bltz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР