Певицата Нели Рангелова подготвя голям концерт на 7 октомври в

...
Певицата Нели Рангелова подготвя голям концерт на 7 октомври в
Коментари Харесай

Нели Рангелова представя 40 години на сцена, споделени с приятели

Певицата Нели Рангелова приготвя огромен концерт на 7 октомври в зала 1 на НДК, научи ДУМА от Светла Русева. Българската поп изпълнителка, утвърдила се с присъщ жанр, ще извърши 24 от най-обичаните си песни, които получават съвременно звучене в аранжимент на Красимир Гюлмезов.
Публиката й постоянно събира разнообразни генерации - както фенове от 40-годишната й история, по този начин и младежи. На сцената с Рангелова ще се качат прелестните девойки от "ЛаТиДа ", щрайх линията е на Кварто квартет. В репертоара са включени песните "Необясними неща ", "Вълшебно ", "Докога ", "Както съм била ", "Целуни ме в този момент ", "Не питай по кое време ", "Сладка неточност ", "Бум-бум ", "Далечно ", "Ще можеш ли ", "Танцувам в мрака ", "Гоня вятъра ", "Няма да рева " и мн. други
Юбилейният концерт "40 години на сцена, споделени с другари " е с безкомпромисна класа по отношение на музика, визия, шоу, тон, посетители, мултимедия. В дует ще прозвучат песни на Рангелова и с изключителните реализатори и другари на певицата - Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов-Графа, Мария Илиева, Любо Киров.
Билетите се популяризират на касите на НДК и в мрежата на www.eventim.bg.

Радиосингъл wav "Сладка неточност " https://we.tl/NMJfnm9Bbk
Видеоклип https//www.youtube.com/watch?v=x1YtVCE_JFQ
"Сладка неточност " - музика и текст Явор Кирин, аранжимент Емил Бояджиев, продуцент Даная Интернешънъл

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР