Певицата Нели Петкова роди! Точно на Голяма Богородица блондинката стана

...
Певицата Нели Петкова роди! Точно на Голяма Богородица блондинката стана
Коментари Харесай

Нели Петкова стана майка



Певицата Нели Петкова роди!

Точно на Голяма Богородица русокоската стана горда майка на момченце, написа "България през днешния ден ".

Първородното дете на някогашната вокалистка на "Куку бенд " проплака през вчерашния ден към 9 часа. Размерите на бебето са идеални. То е високо тъкмо 50 см. И тежи малко на 3 кг.

Нели още не е оповестила по какъв начин ще се споделя наследникът й, само че и това ще се случи скоро, признават близки до Петкова. Едно е несъмнено – детето на Нели няма да е кръстено на баба или на дядо, каквато е традицията в България.

"Тя е доста щастлива. Раждането мина напълно обикновено, без никакви затруднения. Нели се усеща добре. Бебето също е с отлични индикатори ", разкри пред вестника пиарката на Петкова.

Приятелят на една от обичаните певици на Слави Трифонов е американец. Двамата с Нели са дружно от няколко години, като постоянно пътешестват по света.

Петкова извънредно доста държала да роди в България, тъй като е привързана към страната ни. Заговори се, че тя и обичаният й даже ще заживеят щастливо в България. Петкова не желае да разкрие пред медиите мъжа на сърцето си. Тя настойчиво крие името му и не желае то да се тиражира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР