Певицата не спазва диети, клъцна носа, намали гръдната обиколка преди

...
Певицата не спазва диети, клъцна носа, намали гръдната обиколка преди
Коментари Харесай

Вижте как Преслава се промени през годините

Певицата не съблюдава диети, клъцна носа, понижи гръдната обиколка преди години

Колкото повече годинки минават, Преслава става все по-секси. Хитовата изпълнителка е като марково уиски - колкото по-старо, толкоз по-хубаво.

В своята кариера Преслава минава през редица метаморфози. В началото на звездния си път Петя, както е същинското име на певицата, хващаше окото с чудовищно огромния си бюст. При това бомбите на изпълнителката са изцяло естествени.

 

Интересът към нея се ускорява и поради мощния старт на кариерата й. Само след няколко части, които се въртят по малките екрани и радиа, Преслава се трансформира в номер 1.

Вместо обаче да остарява и да бъде изместена от пиедестала в попфолка, чалга дивата е на върха съвсем две десетилетия.

Певицата освен наподобява зашеметяващо, макар че гони 40-те, само че и към момента е измежду топ изпълнителките.

Преслава в никакъв случай не е спазвала диети. Тя си хапва каквото й е на сърце. Мазното и чесънът са част от менюто й, тъкмо както предците ни, които са живели дълги старини.

Въпреки че пие по мотиви и смуче цигарите една след друга, Преслава в никакъв случай не е имала проблеми с кожата, нито със здравето, нито с тежестта. За това спомагат и несъмнено, усилените тренировки в залата. Паралелно с това Преси се подлага и на редица процедури, посредством които да наподобява още по-секси и гореща. Фолкдивата постоянно отскача до прилежаща Турция, където минава терапия за източване на кръвта. Така организмът на певицата се подмладява.

Другото, което я съхранява толкоз години, е, че изпълнителката има едвам 2 пластични интервенции. Едната за понижаване на гръдната обиколка, а другата за промяна на носа.

Дълги години Преслава бе чалгарката с най-големи гърди в България. Гръдната й обиколка бе внушителните 105 см. " Товарите " обаче донесоха на изпълнителка тежки болки в кръста. И тя понижи обилните си форми с близо 15 см.

Въпреки че към този момент няма големи бомби, Преслава е даже по-секси и от преди. Напук че роди и рожба - Паола, за която се грижи ежедневно, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР