Певицата Мария Илиева шокира публиката на последната си изява в

...
Певицата Мария Илиева шокира публиката на последната си изява в
Коментари Харесай

Мария Илиева заприлича на поничка

Певицата Мария Илиева шокира публиката на последната си изява в "Гласът на България " предходната вечер. Тя се появи в рокля по удачна за бременни дами, а дрешника и бюджета й надали не разрешават да си купи-намери естествен тоалет, с който да прикрие несъвършенствата по фигурата си.

Илиева пя в дует с един от финалистите в шоуто, само че феновете насочиха вниманието си не толкоз в пеенето на дуета, колкото на това какво се случва с фигурата на звездата, която е замязяла на поничка.

Изпълнителката стана майка за повторно в края на юни тази година, само че до в този момент не е съумяла да смъкна килограми, дори в противен случай - качила е в пъти повече, все едно още веднъж е бременна, разясняват наблюдателни. "Станала е тройна, да не би отново да е забременяла?! ", питаха се в обществената мрежа почитатели на предаването.

Тези дни стана ясно, че Мария Илиева ще има изява на 18 декември в Чикаго пред българската общественост там. Дали това не е мотив, звездата да остане трайно зад Океана, както направи и по време на последната си бременност. Тогава брюнетката изкара месеци наред в Маями, евентуално криейки се от погледите на българите, с цел да не могат да я виждат дебела.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР