Певицата Мария Илиева продължава с грозните изцепки и отново се

...
Певицата Мария Илиева продължава с грозните изцепки и отново се
Коментари Харесай

Мария Илиева се заяжда с бившия си

Певицата Мария Илиева продължава с грозните изцепки и още веднъж се заяде с някогашната си половинка Атанас Колев и изтри песните му от каналите за видеосподеляне в интернет.

Причината й за следващата порция завист обаче остава мистерия. Песните на спечелилия в последния сезон на „ ВИП Брадър “ изчезнаха за следващ път от YouTube. За това стана ясно, откакто самият той показа на фейсбук страницата си линкове към частите му, а отваряйки ги, написа, че няма такава ария. Наско одобри протичащото се с възприятие за комизъм и написа: „ Песните още веднъж ги няма. Нещо се бяха разсеяли хората. Скривам песни на пожар, точка ком “, написа „ Телеграф “.

Феновете му мигновено заподозряха колежката и някогашна негова половинка – Мария Илиева, която постоянно обича да го прави. Друга почитателка побърза да обележи, че колкото и да трие музиката му, него не може да го заличи. Трети споделиха, че до момента в който е бил в звездната къща, някои от частите още веднъж ги е нямало.

Това не е първият случай, в който Мария се заяжда с Наско и пробва да саботира кариерата му. Той се постара да я оплюе в идващите си тракове, а най-култовото бе това: „ Г-жо Илиева, песните ми що изтри, що усуква ми врата и що ма лъга за пари? И пред Facing The Sun що по този начин ма подреди? Тамън да се обидя, но така да ме мързи “. Думите бяха израпирани в песента му „ Аре безшумно “, при което Насето демонстративно подвигна и междинния си пръст за „ Госпожата “.

Фактът, че хората симпатизират на младото момче мощно е подразнил Мария и тя реши още веднъж да му подсети за себе си./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР