Певицата Мария Илиева окончателно се е разделила с бащата на

...
Певицата Мария Илиева окончателно се е разделила с бащата на
Коментари Харесай

Мария Илиева я сполетя огромна семейна драма, мъжът й я съсипа!

Певицата Мария Илиева дефинитивно се е разделила с бащата на сина си, издават нейни близки. Макар че станаха родители на дребния Александър в края на януари, те не съумели да изгладят разликите си и връзката им се разпаднала окончателно. 6 месеца по-късно таткото към този момент се фука с нова, по-млада жена, написа " Уикенд ".

Запознати настояват, че 27-годишният Георги Михайлов има нова дама в живота си и дори не ще да чува за някогашната. В момента той обикаля родното Черноморие с гаджето си и не се тормози, че по този метод нервира Мария. Актуалната тръпка на Жоро е доста по-млада от Илиева – някъде към 25, и това още повече вбесявало певицата. Тя сипела огън и жупел по адрес на новосформираната двойка и се зарекла да отмъсти на Михайлов, който я унизи по този начин грозно, ограничавайки достъпа му до детето.

Жега! Адреналинка и емблема на " Господари на ефира " със съдбовна смяна в живота си!

Таткото на бебето Александър от години живее в Белгия , където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента младокът е на родна територия, само че вместо да се посвети на сина си, той се припича по плажовете с настоящата си тръпка.

Отношенията на Мария и Георги се утежниха още по време на бременността й. Тогава той изкара близо месец в Съединени американски щати, надалеч от певицата и развиващия се живот в утробата й. В музикалните среди се носи клевета, че фамилията на Михайлов въобще не одобрявало Илиева за снаха, защото е с цели 13 години по-възрастна от него. Родителите му били най-доволни от обстоятелството, че с певицата към този момент са разграничени и го насърчавали да я разкара дефинитивно.

Изпълнителката сама разкри в свое изявление, че с Жоро в никакъв случай не са делили един покрив и той не взел участие интензивно в живота на детето. Мария все се надявала, че когато синът й порасне, татко му ще поеме своята отговорност, само че евентуално това няма да се случи.

Бременната Преслава шокира Инстаграм с тази СНИМКА, почитателите се чудят какво се случва с фолк фурията

Палавият младок не се чувствал подготвен да бъде родител, само че Илиева си наумила да роди от него, тъй като била уверена, че хваща последния трен. Когато заченала непринудено, тя решила да задържи бебето, тъй като възрастта й напредвала, а възможностите й да стане майка след 40 от ден на ден намалявали. „ Аз имам тежък темперамент. Властна съм, обичам да преобладавам и да се налагам”, изяснява Мария евентуалната причина за любовните си несполуки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР