Певицата Мариана Попова кара тежка бременност и въпреки че е

...
Певицата Мариана Попова кара тежка бременност и въпреки че е
Коментари Харесай

Мариана Попова с тежка бременност

Певицата Мариана Попова кара тежка бременност и макар че е в шестия месец, към момента повръща. Това призна дуетната половинка на Орлин Горанов в предаването „ На кафе”, която удостовери, че чака момиче. Изпълнителката и мъжът до нея Веселин Плачков към този момент имат по една принцеса от предходни връзки. Очакваното бебе ще носи името Екатерина, определено от двете каки. Влюбената двойка избра да живее в провинцията край Казанлък. Мариана неотдавна качи няколко фотоси от райското им местенце в обществените мрежи, с цел да покаже прелестната градина от рози и личните си череши.



„ На едно такова място човек се усеща облагороден”, изясни Плачков. Мариана обаче ще ражда в София, тъй като столични лекари следят бременността й от първия миг.



Двамата си спомниха и по какъв начин съвсем провалили годежа си, който по проект трябвало да бъде във Виена. Плачков решил да стигнат до там със аероплан, макар че изпитвал смут от хвърчене. Не съумял обаче да се качи и даже забавил полета, до момента в който слизал изплашен по стълбичката. В последна сметка влюбените стигнали до австрийската столица с кола и там Плачков изискал ръката на Мариана в операта.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР