Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков са в изключително

...
Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков са в изключително
Коментари Харесай

Заради дива ревност! Мариана Попова провали снимки на Плачков

Певицата Мариана Попова и артистът Веселин Плачков са в извънредно обтегнати връзки, разбра HotArena .

Причината за напрежението посред им е актрисата София Маринкова, която от няколко месеца се изявява като екранна половинка на театралната и кино звезда. За страдание ревността на Мариана тежи освен на обичания й, само че и на сътрудниците му, които станали очевидци на жестоки кавги , три на брой от които провалили снимачния развой на " Пътят на достойнството ". 

Певицата явно е взела на мушка 28-годишната хубавица, с която си партнира Веселин. В трагичната сага той е в ролята на неприятно момче, а тя - на капризна хубавица. Екранните милувки обаче не се понравили на Мариана, която решила да държи протичащото се под надзор и отишла непосредствено на снимачната площадка. 

Присъствието й смутило екипа на продукцията и най-много София, която не очаквала посетители. Първият път Мариана вдигнала всеизвестен скандал пред всички , правйки конкретизиране, че сходни подиуми не са включени в сюжета на артиста. Честите спирания и диалози сред двойката предизвикали мнения измежду сътрудниците на Плачков. Част от които са уверени, че краят на връзките им е въпрос на време. 

Те са безапелационни, че в случай че Мариана желае да задържи Веселин, би трябвало да свикне с специалността му и да одобри еротичните подиуми, налагани от режисьорите. София е относително ново лице на дребния екран. Въпреки това тя съумя да завоюва благосклонностите на феновете, които настояват, че тя и Плачков са чудесна двойка. Това още повече вбесявало Попова, която в свадите си с артиста даже намеквала за разлъка. 

" Свикнала съм да си мият ръцете с мен, само че когато го вършат най-близките ти хора е неприемливо! Ревността е за слабите и тесноскроени хора. Аз съм актьор, отлично разбирам изкуството и имам вяра в това, което върша! ", твърди Мариана, с цел да резервира положителната си известност, написа Телеграф . Веселин пък се пробва да се отнася с самообладание към нея. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР