Певицата Мариана Попова дари с дъщеря актьора Веселин Плачков. Щастливата

...
Певицата Мариана Попова дари с дъщеря актьора Веселин Плачков. Щастливата
Коментари Харесай

Мариана Попова роди момиченце!

Певицата Мариана Попова подари с щерка артиста Веселин Плачков. Щастливата вест заяви в обществените мрежи самият баща.

"Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта! ", написа Попова под фотографията, на която таткото е гушнал бебето.

Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!
Публикувахте от Mariana Popova в Четвъртък, 20 септември 2018 година
Двамата са дружно от към година. Мариана има щерка на 7 години – Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има едно момиче – Андреа, която е малко по-голяма от детето на Мариана.

Отношенията сред Мариана и Веселин се развиват извънредно бързо. Скоро след пламването на любовта посред им те заживяха дружно и срещнаха децата си.

Самият артист призна в изявление, че всичко се е случило незабелязано.

В един миг нещата просто се случиха и ние се усетихме на едно друго равнище. Любовта не се възнамерява и не може да се изясни. Нещата се случват със или без наше предпочитание. Щастлив човек съм, че срещнах Мариана в живота си и имам привилегията да споделям с толкоз чист човек като нея. Тя е същинско благосъстояние! Благодарен съм за опцията толкоз надарено страшилище като нея да вечеря и да ми обръща внимание – да се обичаме, да се радваме и да бъдем един до различен.

В момента артистът е участник в новия сезон на Vip Brother и очевидно е съумял да излезе от Къщата, с цел да участва на раждането на щерка си.

Екипът на Edna.bg им пожелава още доста обич и щастливи мигове!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР