Певицата Мариана Попова дари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка.

...
Певицата Мариана Попова дари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка.
Коментари Харесай

Мариана Попова роди! Веселин Плачков изхвърча на пожар от ВИП Брадър

Певицата Мариана Попова подари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка. За щастливото събитие се похвали самата майка в обществените мрежи.

„ Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта! ", написа звездата и постна фотография на щастливия баща и дребната принцеса, написа Блиц. 

Актьорът Веселин Плачков, който взе участие в шоуто " ВИП Брадър ", напусна най-известната къща в България, с цел да участва на раждането. Той прекрачи прага на най-известната къща единствено десетина дни преди неговата половинка – певицата Мариана Попова, да му роди щерка. Навил се против колосална сума, само че в контракта му има специфична точка. Продуцентите са решили да си подвигат рейтинга с раждането на гласовитата певица, като оператор ще бъде на мястото и ще снима първите реакции на Мариана, както и самото бебе. 

„ Биг Брадър “ ще извика Плачков в изповедалнята, където ще му заяви, че в този миг дамата до него е на път за болничното заведение, в която ще роди. Заедно ще проследят какво се случва, като към момента не е несъмнено дали ще го изведат от Къщата да прегърне новородената си дъщеря.

Екатерина е трета щерка в фамилията им. Мариана има 8-годишна щерка – Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има щерка – Андреа, която е по-голяма от момиченцето на Попова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР