Певицата Марги Хранова категорично опроверга слуховете, че е затънала в

...
Певицата Марги Хранова категорично опроверга слуховете, че е затънала в
Коментари Харесай

Марги Хранова: Нямам кредити и не дължа пари!

Певицата Марги Хранова изрично опроверга слуховете, че е затънала в заеми. Изпълнителката съобщи, че не чете нищо за себе си, отвън новините за концертите си, изключително лъжливи вести, дочу HotArena.

какви задължения и заеми към банки и други кредитни институции. „ Не дължа пари и не чета неща, които пишат за мен ”, споделя още изпълнителката.

„ Знам от познати, които ми се обадиха да ме питат, дали е вярна обявата, че имам доста заеми. Но не желая да се занимавам с сходни трудове ”, споделя Марги. В момента певицата се приготвя за много динамично лятно турне и се старае да прекарва повече време със фамилията си, написа „ България през днешния ден ” .

„ Имам много ангажименти–продължавам с концертите „ Звездите на България ”. Единият е на 5 август в Бургас, след това във Варна на 6-ти. Ще приключим турнето на 16 декември в зала 1 на НДК.

С Орлин Горанов продължаваме и септември с концертите с обичани песни от естрадата и бургаската филхармония ”, добавя Марги.

„ През септември ме чака и конкурс „ София пее ”, на който ще показва новата си ария с композитора Иван Кръстев, като ще пусна и нов клип към песента ми „ Когато ” на едно младо момче–Камен Николов от Ловеч ”, споделя още Хранова.

Певицата не е не запомнила и за фамилията си. С наслаждение им готви всеки уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР