Певицата Люси Дяковска, не се задоволява само с ангажиментите покрай

...
Певицата Люси Дяковска, не се задоволява само с ангажиментите покрай
Коментари Харесай

Феновете на Люси Дяковска в шок! Те не искаха да чуят това. Любимата им певица е

Певицата Люси Дяковска, не се задоволява единствено с уговорките около музиката. Творческите й планове надвишават театралните изяви и съдийстването по музикални състезания, написа " Таблоид ", без да цитира съответен източник.

От известно време  Люси е съучастник във компания за обзавеждане на хотели и шоуруми .   

Певицата се демонстрира като дизайнер на вътрешно обзавеждане и по личните й самопризнания е доста удовлетворена от триумфите в новото занятие. Дяковска проектира мебелите и разположението им, както и цялостния тип на много чудноват хотел в региона на Южното Черноморие, написа Блиц.  

Основният материал на хотела са остарели и рециклирани корабни контейнери.  Всеки от тях е с дължина 12 метра и височина от съвсем 3 метра.  
Именно тези остарели железа се трансформират в спални, бани, тоалетни, коридори и басейн, а Люси Дяковска е главният дизайнер на плана.  

Мъжкараната към този момент си е споделила тежката дума къде да се изрежат прозорци и порти, определила е къде ще са климатиците, какви ще са леглата, столовете и дрешниците, изобщо всички детайлности за прелестно превозване на бъдещите посетители. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР