Певицата Люси Дяковска има нова тръпка, издават хора от обкръжението

...
Певицата Люси Дяковска има нова тръпка, издават хора от обкръжението
Коментари Харесай

Люси Дяковска залюби 20-годишна фотографка

Певицата Люси Дяковска има нова тръпка, издават хора от обкръжението й. Преди време изпълнителката с огнени къдрици се оплака, че персоналният й живот куца, само че неотдавна шансът й проработил и разкрила сродна душа в лицето на 20-годишна пловдивчанка, научи HotArena.     Голямата разлика във възрастта им не смущавала Люси и тя самоуверено се впуснала в любовна случка с младата дама. Двете дами завързали контакт в интернет и Дяковска била тази, която направила първата стъпка. Певицата постоянно употребила обществените мрежи и уеб страниците за запознанства като средство за връзка и красивата пловдивчанка незабавно привлякла вниманието й с атрактивните си фотоси, написа " Уикенд ".

Люси се разровила в профила й и открила, че изгората й е артистична натура като нея. Хубавицата от години се занимавала с снимка и изпълнителката се възползвала от този факт, с цел да подхване диалог. Обяснила, че има потребност от експерт за снимане на фотосесия, а младата жена приела предлагането, без да се колебае, поблазнена от опцията да се запознае със звездата Люси Дяковска.

Още на идващия ден пловдивчанката пристигнала в София и сякаш работният ангажимент бързи прераснал в интимна среща. След по-малко от месец фотографката пренесла багажа си в столичния апартамент на певицата и двете към този момент живеят под един покрив. „ Люси е доста влюбчива и крепко е хлътнала. Дано не разбият сърцето й за следващ път ”, стискат палци околните на изпълнителката.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР