Певицата Луна е получила над 4 милиона долара от турския

...
Певицата Луна е получила над 4 милиона долара от турския
Коментари Харесай

Луна наследи 4 милиона евро

Певицата Луна е получила над 4 милиона $ от турския предприемач, с който я свързваха дълги години любовни връзки.

Преди месец стана ясно, че делото сред певицата и фамилията на турчина Мехмед Трапджъ е завършило в интерес на богатата турска фамилия. Българката ще получи 60 хиляди $ от наследството на милионера, а не предвижданите 4 милиона $ в акции, творби на изкуството и парцели.

„ Истината е, че получих всичко, което е доста повече от 4 милиона $. Парите са доста повече и тъй като не мога да култивирам толкоз доста парцели, в Австралия, в Америка, ги трансферирах на неговите деца. Нямам потребност от толкоз доста неща. Противно на всичко, което се изписа, ние сме в прелестни връзки с тях, даже в този момент, когато бях в Турция, отново се видяхме с тях. За мен парите не са толкоз значими. Важно е положителното отношение, разбирателството сред хората, животът е един момент, тъй че ние сме си завършили финансовите връзки. Те са удовлетворени, ние в никакъв случай не сме имали разногласия с тях, не желая да споделям цифри тъй като не е разумно”, разяснява Луна пред в. "България през днешния ден ".

Гаджето на Луна пропя

Луна отхвърли името на турския предприемач да е Мехмед Трапджъ, само че отхвърли да назове името му. Фолкаджийката изрично опроверга той да я е подпомагал финансово през годините, да е бил неин спонсор.

„ Без да е нужно мъже да ме поддържат финансово, физически, морално или духовно, постоянно съм била самостоятелна и съм имала финансови благоприятни условия, колкото и необичайно да звучи. Първите ми доходи пристигнаха от моите песни. Тогава съм имала по 200- 300 хиляди тираж на албумите си, и по четири-пет участия дневно. Елементарна сметка може да покаже, че съм спечелила почтено големите си приходи. Тогава аз ги вложих доста добре, когато му беше времето не обикалях по златарските магазини да си разходвам парите за нелепости. Още тогава в действителност направих добре осъзната инвестиция на всички доходи в парцели ", разкрива Луна.

Луна показа, че индивидът с който медиите я свързват фактически е турски милионер.Въпреки че съгласно източници той умрял през 2016 година, Луна продължава да приказва за него в настоящо време. Запитана за кончината му тя споделя, че това са доста съкровени неща които не желае да споделя.

„ Всички мъже, които съм допускала до себе са ми дали всичко без да го желая. Никога не сме залагали на периоди, години, граници и по тази причина всички мои мъже в живота са ми другари до ден сегашен. С всички съм в прелестни връзки. За мен това е доста значимо! Аз не съм човек, който е лаком. Отдадена съм и пребивавам за хората. Не ги назовавам любовните, тъй като аз в никакъв случай не съм имал легален брачен партньор, няма и да имам, не искам такова бреме”, откровена и русокоската.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР