Певицата Лора Караджова за пореден път си доказа, че не

...
Певицата Лора Караджова за пореден път си доказа, че не
Коментари Харесай

Лора Караджова Избягала От Мъжа Си

Певицата Лора Караджова за следващ път си потвърди, че не е основана за семейство. Палавата изпълнителка бе заблудила, че се вълнува от друго, с изключение на от кариерата си, само че изтрая едвам три години като майка и брачна половинка. След това взела внезапен завой и избягала от всичките си домашен отговорности, късайки връзката с бащата на щерка си Алиса – варненеца Валентин.

За раздялата сред Лора и Вальо се разбра преди няколко седмици, когато двойката прекара разграничена празниците. Тогава крахът на връзките им стана напълно явен даже за тези, които преди са вярвали, че влюбените просто са в типична рецесия на връзките си.

Тя обаче продължавала доста повече от предстоящото. Зародила се, откакто Лора забременяла с щерка си и две години след раждането й още не съумява да отшуми.

„Всеки желае разнообразни неща в живота си. Тя си мечтае за сцената, за песни и клипове, а той се пробва да гради нещо устойчиво. Никак не му харесват нейните изпълнения“, издават близки до двамата, представени от „Уикенд“. Преди време Караджова още веднъж загатна за тях, като се появи много несъответстваща в тв ефир. Тогава миньончето се кискаше и закачаше с кореспондент на утринен блок и с това провокира смесени реакции от почитателите си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР