Певицата Лора Караджова и диджеят Марсел Рохас станаха родители на

...
Певицата Лора Караджова и диджеят Марсел Рохас станаха родители на
Коментари Харесай

Лора роди Матео

Певицата Лора Караджова и диджеят Марсел Рохас станаха родители на момченце. Рожбата им се роди на 15.05.2020 година и носи прелестното име Матео. Певицата не е кръстила бебето на баща си Йордан Караджов-вокалиста на "Сигнал ". „ Ето го и него, сладкият Матео! 3100 той тежи и към момента лекичко крещи. Айде пийте едно за мен.

И ни чакайте дружно да хващаме бронзов загар ", написа в обществените мрежи русокоската, а под поста и фотографията, на която се вижда по какъв начин тя държи ръчичката на бебето, заваляха благопожелания. Прави усещане, че на първата си фотография дребният левент е облечен в розово-цвят, по-подходящ за девойките. Матео проплака в столичната болница „ Света София “ под грижите на доктор Иво Тодоров, доктор Константин Маленов и доктор Милко Недялков. Лора и Матео са в доста положително положение.

„ Лора Караджова изрича и специфични благодарности към Future Health, най-голямата банка за стволови кафези, единствената наградена от кралицата на Великобритания”, гласи формалното известие, което ще рече, че певицата е замразила стволови кафези сходно на други звездни майки като Джулиана Гани.

фотоси:инстаграм лора караджова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР