Певицата Lizzo е дадена под съд от три бивши нейни

...
Певицата Lizzo е дадена под съд от три бивши нейни
Коментари Харесай

Съдят певицата Lizzo за тормоз

Певицата Lizzo е дадена под съд от три някогашни нейни танцьорки. Те настояват, че са били подложени на враждебна работна конюнктура, както и тормоз, до момента в който са били част от танцовата натрупа на певицата.

Един от исковете в делото, подаден от една от трите ищци, упреква Lizzo в поощряване на танцьорите “да се редуват да допират голите реализатори ", до момента в който са били в нощен клуб в Квартала на алените фенери в Амстердам по време на турнето им през февруари.

Страхувайки се от неприятни последици, ищцата в последна сметка “неохотно се съгласила ", макар че неведнъж изразила нежеланието си да допира изпълнителите.

Друга ищца твърди, че мястото й в трупата е сложено под въпрос от певицата, която изразила " фино завоалирани “ опасения по отношение на " наддаването на тегло “ на ищцата. В разследване на това, тя се  почувствала притисната да " изясни напълняването си и разкрие интимни детайлности за живота си, с цел да резервира работата си ". Има недоволства и против хора, наети от звездата, които са подлагали ищците на расистка и религиозна дискриминация.

Напомняме, че битката за позитивност на тялото и мотивиращите послания са централна тематика в творчеството на Lizzo. Жалбата против носителката на Грами е пусната във Върховния съд на Лос Анджелис във вторник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР