Певицата Лизо е много повече от носител на на няколко

...
Певицата Лизо е много повече от носител на на няколко
Коментари Харесай

Лизо: Не всички могат да са с плочки, някои тела са просто такива

Певицата Лизо е доста повече от притежател на на няколко награди "Грами ". Откакто е известна, тя е едно от лицата на Body Positivity - придвижването, което ни учи да обичаме телата си без значение по какъв начин наподобяват те.

В последните месеци обаче тя се храни много здравословно, което докара до рецензии от страна на body positivity хората, които настояват, че няма по какъв начин човек, който се храни здравословно и тренира, да показва тяхното мнение.

Но 32-годишната певица няма никакво желание да се преценява с който и да е било и просто продължава по своя път.

В едно от последните си видеа в TikTok тя се обърна към "дебелите девойки, които се хранят здравословно ". "Исках единствено да кажа, че видях някои от тези видеа на дебели девойки, които се хранят здравословно и упражняват, само че не могат да отслабнат. Мисля, че тези клипчета са значими, без значение дали някой желае или не желае да отслабне. Това демонстрира, че всяко тяло е друго и действа друго ", съобщи тя.Лизо се обърна и към "фалшивите доктори ", които слагат диагнози. "Това, което ме тормози, са подправените доктори, които споделят, че имаш това или това. Не. Ами в случай че просто съм дебела? Ами в случай че просто тялото ми е такова? Не всички тела могат да бъдат с плочки ", споделя Лизо.

Накрая певицата се обръща към всички девойки, които се усещат зле поради мнения за техните тела. "Ако се чувстваш тъжна през днешния ден, просто си спомни, че твоето тяло е ТВОЕТО тяло. Не е ничие друго ", приключва тя.

Иначе Лизо през декември си навлече рецензии. Тогава тя направи 10-дневен детокс, като беше упрекната, че по този метод дала неприятен сигнал към хората с хранителни разстройства.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР