Певицата Лили Иванова похарчи 20 000 евро за дрехи, научи

...
Певицата Лили Иванова похарчи 20 000 евро за дрехи, научи
Коментари Харесай

Лили Иванова пръсна 20 бона за тоалети

Певицата Лили Иванова похарчи 20 000 евро за облекла , научи HotArena . Изпълнителката се разноски до Белгия и посети един от най-известните бутици в Брюксел, с цел да обнови всекидневния и театралния си дрешници.

Тя си купила всевъзможни неща—от долни дрехи, през дънки, якета, та чак до обувки и разнообразни аксесоари.

Друга певица, която твърди, че е доста близка с Иванова, Лили получила и отлична отстъпка в магазина. Той е на световноизвестна белгийска дизайнерка, която е част от именитата група стилисти „ Антверп сикс ”, написа „ Телеграф ”.

Лили била постоянна клиентка там и към този момент повече от десетилетие пазарувала най-малко един път годишно в бутика. Направили й отстъпка също и за това, че е европейска звезда.

Оказало се, че даже в Брюксел познават певицата, въпреки да не е изнасяла концерти там. И останали очаровани от обстоятелството, че при тях пазари изпълнителка, която е по този начин обожавана и обичана в родната си страна.

От признателност Иванова им подарила собствен афиш с подпис, който незабавно бил подложен на видно място в бутика.

Според колежка на Лили, певицата си купила от Брюксел освен облекла и аксесоари за сцената, само че и скандално транспарантно долни дрехи. Дори то било в обичания й черен цвят.

Други певици обаче настояват, че звездата от дълго време не носела сходни транспарантни облекла, въпреки и да се отнася с извънреден усет към всичките си дрехи.

Иначе в облеклото си, певицата на „ Панаири ” залага на пост рокерския жанр повлиян от 90-те години, само че в по-съвременна интерпретация.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР