Певицата ЛиЛана се е сдобила с второ обвинение. Към първото

...
Певицата ЛиЛана се е сдобила с второ обвинение. Към първото
Коментари Харесай

ЛиЛана с второ обвинение - за измами с европари

Певицата ЛиЛана се е сдобила с второ обвиняване. Към първото - че е участник в проведена незаконна група, е добавено и второ - за измами при приемането на евросредства. Към новото й обвиняване е привлечена и бившата й дуетна половинка от дует L.A Ася Йочева.  Това стана ясно в правосъдната зала, където през днешния ден се гледаха обвиняванията против Лиляна Деянова. 

" 3 дни, откакто бяхме арестувани - на 28 април, трябваше да пуснем електронни винетки, направихме ги предплатени, имахме подписан контракт с най-големия мобилен оператор и с няколко бензиностанции ". Това изясни пред публицисти в Апелативния спецсъд някогашната певица и сегашен софтуерен бизнесмен Лиляна Деянова.

По думите ѝ, след решението на пътната организация да не даде на компанията ѝ достъп до своята система, ЛиЛана и сътрудниците ѝ се отказали от 7-те % комисионна от АПИ и потърсили пунктове за механически прегледи, сервизи и други обекти за да се обединят в една мрежа.

На процедура - винетката излизала 3 лева повече, само че против " 15-20 лева бонуси " под формата на отстъпки за всеки клиент.

Акцията против певицата за присъединяване в проведена незаконна група докара до задържането й, задържани бяха също бизнес партньорът ѝ Мартин Димитров и на брат ѝ Александър Деянов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР