Певицата ЛиЛана е срещнала страхотни хора в ареста и приема

...
Певицата ЛиЛана е срещнала страхотни хора в ареста и приема
Коментари Харесай

ЛиЛана: Арестът беше като казарма, срещнах страхотни хора

Певицата ЛиЛана е срещнала страхотни хора в ареста и приема тримесечния си престой там като един тип казарма. Лиляна Деянова отхвърли пред " Тази заран " по бТВ също по този начин всички обвинявания против нея, като изрично съобщи, че в обвинителният акт против нея от прокуратурата не попада отклоняването на европейски средства. Според нея това е операция на държавното обвинявания.

Певицата е започва бизнеса си в IT сферата, откакто се е върнала от Англия, където е приключила образованието си. Основава бизнеса си дружно със съдружника си Мартин, който също се връща от чужбина. Двамата са желали да основават артикули, които имат обществен принос.

„ Много съм добре, първото нещо, което направих откакто се прибрах е, че се нахраних добре. Видях фамилията си, които бяха главно обезпокоени. Аз съумях да се оправя, престоят ми в ареста беше като казарма, като лагер и предизвикателство. Престоят ми беше добър и с помощта на страхотните чиновници в ареста. Там е като джунгла – средата е доста по-ограничена, научаваш доста неща за това по какъв начин правата ти не са обезпечени, общуваш с доста по-малко хора, само че си правиш доста повече заключения. В ареста на профилирана прокуратура имаше страхотни хора, интелигентни младежи, които стоят в ареста без даже да им бъдат импортирани обвинителни актове. Всеки човек, когато се изправя пред такива компликации, би трябвало да извлече най-полезното. Аз съм се изправяла и пред по-трудни провокации “, сподели Лиляна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР